Workshops

CreaCoach biedt verschillende workshops aan.

Anno 2016 moeten we zoveel. Soms raken we onszelf een beetje kwijt. In je eigen kracht (blijven) staan is dan niet altijd makkelijk. CreaCoach biedt verschillende workshops aan om hier aan te werken. Op een creatieve en vooral leuke manier help ik je uit je comfort zone te stappen en het beste uit jezelf te halen.

Voor haar: POWERVROUWEN. In samenwerking met ArtAffair brengen we jouw kracht in beeld. In een gezellige dag vol creativiteit, mindfulness en vooral plezier, met aan het eind een mooi portret van jou als Powervrouw.

Voor hem: POWERPLAYERS. In samenwerking met ArtAffair maken we een fotografisch portret van jou on top of your game.

Voor jullie: Relatie APK. Ter ere van jullie jubileum of datenight op zoek naar een leuk uitje en een investering in jullie relatie. Een relatie APK geeft je wat je zoekt. Onder het genot van een hapje en een drankje eindelijk weer een quality time.

Voor bedrijven: Dat je werknemers het beste uit zichzelf halen is super belangrijk. CreaCoach biedt op maat teambuilding workshops aan.

Wil je een van deze workshops plannen of meer info? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

 

Maak een afspraak of stel een vraag

5 + 7 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem