Hij/zij heeft een ander toekomstperspectief dan ik.

Zij wil kinderen maar ik niet. Hij heeft een baan waarbij hij veel moet verhuizen en ik wil bij mij familie in de buurt blijven wonen. Er is een groot leeftijdsverschil en we weten niet goed hoe we om moeten gaan met de verschillende levensfasen waar we in zitten. We verschillen enorm van achtergrond en geloofsovertuiging en hoe gaan we hier een goede balans in vinden bij het opvoeden van onze kinderen? Allemaal situaties waarbij jullie relatie enorm onder druk kan komen te staan. Is de liefde dan wel genoeg? Gesprekken met een relatietherapeut kunnen enorm helpen. Door middel van inzichtgevende gesprekken komen we tot de kernbehoeften die aan de verlangens van ieder individu ten grondslag liggen. Het inzicht krijgen in je eigen kernbehoeftes en leren hoe je deze kan delen met je partner kan enorm helpen bij het vinden van voldoende grond om jullie toekomst op te baseren. De relatiecoach kan jullie adviseren in de praktische en minder praktische kanten van de communicatie en jullie helpen de band te versterken vanuit een goede basis. Vanuit hier kunnen jullie als koppel makkelijker moeilijke beslissingen nemen.
Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

Maak een afspraak of stel een vraag

7 + 11 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem