Onze intieme relatie is ingedut.

Een ingedut seksleven wordt vaak gezien als een signaal dat de relatie in een sleur zit. Vaak is er meer aan de hand dan puur minder behoefte aan intimiteit.  Vaak voelen partners afstand en zich minder verbonden met de ander. Redenen kunnen heel divers zijn. Drukke levens, kinderen die veel aandacht vragen, het niet weten hoe je seks bespreekbaar kunt maken en je niet meer aantrekkelijk voelen voor de ander zijn hier een paar voorbeelden van. Om het seksleven weer nieuw leven in te blazen is er dan vaak meer nodig dan een romantisch weekeindje in een vijf sterren hotel. Eerst moet er gewerkt worden aan de verbinding en moet je je gewaardeerd en begeert voelen door je partner. Dit is iets waar een relatietherapeut jullie bij uitstek bij kan helpen. De EFT-therapeut helpt jullie eerst inzicht te krijgen in hoe de afstand is ontstaan. Dit kan door de behoeftes in de breedste zin van het woord bloot te leggen en deze weer te leren delen met elkaar. Pas wanneer jullie weer gewend zijn om echt contact te maken met elkaar en je behoeftes onder woorden te brengen kan er gewerkt worden aan fysieke intimiteit. Ook hierbij is de relatiecoach jullie steun en toeverlaat en zal ze jullie praktische handvatten geven.

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

Maak een afspraak of stel een vraag

10 + 7 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem