Therapie en klachten

Anno 2016 is het taboe op relatietherapie of relatiecoaching steeds meer aan het verdwijnen. Gelukkig maar want de relatie die je met je liefdespartner hebt is misschien wel de belangrijkste in je leven. Je deelt je leven met deze  persoon en ziet elkaar elke dag. Hoe belangrijk is het dan dat je elkaar gelukkig maakt? Helaas gebeurt het nog vaak dat mensen lang doorlopen met een overtuiging dat ze hun problemen alleen op moeten kunnen lossen. Dat ze als persoon of als koppel falen als ze er samen niet uitkomen. Dat is nou juist het probleem. Steeds kom je weer in dezelfde vicieuze cirkel terecht waar je maar niet uit komt en  langzaam voel je meer en meer afstand ontstaan. Misschien praat je na een ruzie dagen niet meer tegen je partner omdat hij/zij dan toch alleen maar boos en onredelijk wordt. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Gelukkig is hier wat aan te doen. Relatietherapie volgend de EFT methode (Emotionally Focussed Therapy) kan uitkomst bieden. Een ervaren en gevorderd EFT-relatietherapeut helpt jullie om de afstand te overbruggen en die vicieuze cirkel te doorbreken. Op  deze manier komen jullie weer op één lijn.

Meer over de methode vind je hier.

Relatietherapie kan o.a. helpen in de volgende situaties:

Staat jullie situatie hier niet tussen en vraag je je af of relatietherapie toch voor jullie zou kunnen helpen? Neem gerust contact op.
Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl.

Maak een afspraak of stel een vraag

1 + 1 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem