Teambuilding

 

Teambuilding

Goede onderlinge relaties zijn in een team erg belangrijk. CreaCoach creëert workshops op maat om ook zakelijke relaties te versterken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een teambuildingsdag werken we aan onderling vertrouwen maar ook aan individuele kracht en hoe je deze bij elkaar kunt versterken. We richten ons op empowerment en doen dit door dit op een creatieve manier in beeld te brengen. Aan het eind van e workshop weten jullie als team wat jullie moeten doen om een echt powerteam te worden. Als blijvend resultaat en herinnering krijgen  jullie een portret mee van jullie team en alle krachten die het team bezit.

Heb je specifieke wensen voor jouw team? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken via tel: 06-24920859stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

Wil je meer maatwerk voor de optimalisering voor bedrijfsprocessen? Kijk dan eens onder het kopje “Bedrijfscoaching“.

 

Maak een afspraak of stel een vraag

4 + 15 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem