We hebben een kind verloren en sindsdien is alles anders.

Als je als ouders een kind verliest is het zo belangrijk dat je elkaar kunt helpen bij het verwerken hiervan. Maar hoe moeilijk is het om als je met je eigen verdriet worstelt er voor de ander te kunnen zijn? Heel veel mensen vinden dit enorm moeilijk. Verdriet, schuldgevoel, angst, schaamte of de overtuiging sterk te moeten zijn en geen emotie te tonen zijn allemaal gevoelens die je kunt ervaren. Het is ook heel normaal om het gevoel te hebben dat niemand je ooit echt zal begrijpen of zal kunnen voelen wat jij voelt. Dit maakt het voor veel mensen heel moeilijk om een ander te betrekken bij zijn of haar verwerkingsproces en dit kan voor afstand, kilte en zelfs ruzie zorgen.

Door middel van relatietherapie leer je hoe je kunt praten over deze moeilijke gevoelens. De EFT-relatietherapeut stelt de juiste vragen en laat je nadenken over  je eigen gevoelens, gedachten en gedrag. Ook helpt zij je om woorden te geven aan je gevoelens en gedachtes en deze te delen met je partner. Op deze manier overbruggen jullie de afstand en kun je eindelijk samen het verwerkingsproces aan gaan.

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

Maak een afspraak of stel een vraag

9 + 12 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem