Over Leonoor van der Sloot


Relaties hebben mij altijd al bezig gehouden. Nog voordat ik een opleiding tot therapeut ben gaan volgen was ik al bezig met het lezen over relaties en wat de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke communicatie is. Toen ik via mijn werk bij psychologenpraktijk Taytelbaum in Amsterdam in aanraking kwam met EFT (emotionally focussed therapy) voelde dit dan ook als thuiskomen. Eindelijk vond ik een methode die alles, wat mij altijd al zo geïnteresseerd heeft, samen bracht en waarmee ik mensen ook echt kon helpen. Ik doe dit al jaren met veel plezier.

Mijn stijl is betrokken maar ook direct.

Cliënten waarderen het dat ik zeg wat ik denk. Cliënten hebben hier naar mijn idee het meeste aan. Verder schik ik niet snel. Ik ga niet snel uit van ziekte maar eerder van kracht en ik ga ervan uit dat alles wat je voelt en denkt waarschijnlijk een heel logische reden heeft, ook als we die reden nog niet meteen kennen. Op deze manier hoop ik mensen het gevoel te geven dat ze bij mij zichzelf kunnen zijn en ook open kunnen zijn over wat ze op hun hart hebben.

Relatietherapie en EFT zijn min of meer toevallig op mijn pad gekomen en sindsdien heb ik mij hierop gericht. Dat betekent dat ik jaarlijks bijscholing volg en regelmatig supervisie krijg van een gecertificeerde EFT supervisor. Dit doe ik omdat ik vind dat je nooit uitgeleerd bent en hoop deze boodschap dan ook over te dragen aan mijn cliënten.

Naast EFT ben ik in de basis creatief therapeut. Dit betekent dat ik graag out of the box denk en je wil helpen om datzelfde te doen.  In mijn creatieve workshops haal ik mensen uit hun comfortzone en laat ze zien hoe ze hun kracht kunnen vinden.

In alle vormen van begeleiding die ik aanbied is de basis in feite hetzelfde. Als we jouw patronen onder de loep nemen en kunnen vinden welke niet meer werken in je huidige situatie, dan help ik je om deze te veranderen en nieuwe patronen te creëren, waarmee je een gelukkiger mens bent in je relatie, in je werk of puur als individu.

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl of vul het contactformulier in onder het kopje contact.

Maak een afspraak of stel een vraag

7 + 15 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem