Tarieven en vergoedingen

Kennismaking

Wil je nader kennis maken? Dan kunnen we een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten inplannen. Binnen een kennismakingsgesprek leren we elkaar iets beter kennen en kun je alle vragen stellen die je hebt over mijn behandelvisie en wijze. Bel of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Individuele therapie en relatietherapie

• 90 minuten: € 210,-
• 75 minuten: € 175,-
• 60 minuten: € 140,-
• 45 minuten: € 105,-

Bedrijfscoaching
Vraag uw op maat gemaakte offerte voor bedrijfscaching aan via het contact formulier.

Betalen en afzeggen

Na afloop van elke sessie krijg je de factuur per mail. Je hebt 8 dagen de tijd om per bank de rekening te betalen.
Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, dan vind ik het prettig dat je de afspraak zo snel als mogelijk annuleert. Je kunt dit kosteloos telefonisch of per mail doen tot uiterlijk 48 uur (2 dagen) van tevoren. Als je minder dan 48 uur van tevoren de sessie afzegt breng ik de  kosten van de sessie bij je in rekening. Ik kan dan immers niemand anders meer inplannen en ik heb tijd en ruimte voor je gereserveerd.

Vergoeding?

In sommige gevallen kun je een deel vergoed krijgen van je zorgverzekering omdat ik ben aangesloten bij de FVB ( Federatie Vaktherapeutische Beroepen). Dit komt in de meeste gevallen uit je aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dit af te stemmen met je verzekering en ik kan er helaas geen verantwoordelijkheid voor dragen als je zorgverzekeraar besluit niet te vergoeden. Kom je er niet uit? Dan help ik je uiteraard graag om helderheid te krijgen.

Privacy
Heeft u vragen over hoe er met uw privacy wordt omgegaan binnen relatietherapie Lelystad? Dan kunt u hier de privacyverklaring inzien. Uiteraard mag u ook altijd vragen stellen via het contactformulier.

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl.

Maak een afspraak of stel een vraag

3 + 3 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem