Relatietherapie

Als relatietherapeut of relatiecoach bied ik maatwerk aan om jou als individu, of jullie als stel, verder te helpen in het leven. Ik ga ervan uit dat iedereen wel eens tegen zaken aan loopt waarbij je een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Lage drempel

Veel mensen zijn bang voor “therapie” of vinden het lastig om hulp te vragen van een professional. Binnen mijn praktijk is de drempel laag. Tijdens een eerste telefoongesprek kun je als je wilt al vertellen waar je ondersteuning in kunt gebruiken, wil je dit niet dan mag je dit natuurlijk ook gewoon tijdens het intakegesprek komen vertellen. Daarnaast bied ik een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten aan.

Maatwerk

Het intake gesprek is er om elkaar te leren kennen en te bekijken of we een klik hebben, daarnaast proberen we samen tot de bodem te komen van waar jij als individu, of jullie als stel, tegenaan lopen en hoe jullie geholpen willen worden. De ene persoon heeft namelijk meer een luisterend oor nodig, de ander inzicht gevende gesprekken en oefeningen en weer een ander misschien hele duidelijke opdrachten om met de werkpunten aan de slag te gaan. Op welke manier jij geholpen wilt worden bespreken we tijdens het intakegesprek. Ook bespreken we wat jij verwacht van de therapie en maak ik een inschatting of mijn aanpak je hierbij kan helpen.

Ik zal te allen tijden eerlijk en oprecht tegen je zijn, zo objectief mogelijk de situatie beoordelen en door middel van de gesprekken en oefeningen jou zelf tot groei laten komen. We doen het samen, het zal hard werken zijn, maar je staat er niet alleen voor!
EFT
Stress en Burn-Out klachten
HSP

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl.

Maak een afspraak of stel een vraag

2 + 6 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem