Bedrijfscoaching

Ik bied coaching aan passend binnen de “Lean filosie”.

Ik heb een uniek aandeel in bedrijfsprocessen te optimaliseren door het menselijke aandeel hierin juist aan te spreken. Dit is iets wat in de zeer succesvolle lean six sigma methode niet standaard wordt meegenomen. Zeker in dienstverlenende bedrijven is juist dit menselijke deel van het proces zo belangrijk. Het is belangrijk dat de relatie tussen werknemers en leidinggevenden goed is, maar ook dat werknemers hun eigen krachten, valkuilen en grenzen goed kennen en hier op de juiste manier mee om gaan. Vaak liggen hier de meeste kosten voor een bedrijf. Wanneer werknemers zich op een of meerdere van deze punten niet optimaal scoren zien we dat de verzuimcijfers omhoog gaan met alle gevolgen van dien. Mijn taak is dan ook om zowel de zakelijke relaties binnen een team te verbeteren als mensen individueel te coachen om zich weer gelukkig en veilig te voelen in hun werkomgeving zodat de productiviteit geoptimaliseerd wordt. Ik geef trainingen aan groepen en teams om het onderlinge vertrouwen te versterken maar zet ook in op meer individuele verbeterpunten.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl.

Maak een afspraak of stel een vraag

14 + 8 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem