Singlecoaching

Vraag jij je ook af waarom je altijd de verkeerde treft? Hoe het komt dat een relatie nooit lang standhoudt? Waarom je telkens weer een partner treft die je niet waardeert of respecteert? Dit kan te maken hebben met je hechtingsstijl. Jouw hechtingsstijl heeft te maken met hoe jij geleerd hebt relaties aan te gaan. Je leert dit vanaf het moment dat je geboren wordt en is een proces wat nooit ophoudt.

Wil je nou eindelijk eens een leuke relatie? Singlecoaching kan helpen! Ik help je bij het inzicht krijgen in jouw hechtingsstijl, waarom het altijd mis gaat en wat je nou eigenlijk echt wil van een relatie.

Wil je liever mee doen met een workshop? Klik dan hier.

Ben je nieuwsgierig naar de overige therapieën die ik aanbied? Klik dan hier.

Wil je een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag? Neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-24920859, via het contactformulier kun je een mail sturen of stuur een e-mail naar info@relatietherapie-lelystad.nl.

Maak een afspraak of stel een vraag

9 + 10 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem