WEEKEND RELATIETRAINING

De ‘Houd Me Vast’ Training werkt effectief voor (echt)paren die aan hun relatie willen werken.

Wat is het?

Een training om de relatie te verbeteren, te versterken en te verdiepen.

Groepstraining en thuis samen aan de slag.

Tijdens de 2-daagse krijgen de koppels informatie mee, worden er voorbeelden getoond en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Koppels hoeven niet hun individuele ‘problemen’ in groepsverband te bespreken. De koppels gaan met elkaar aan de slag.

Voor wie?

Voor alle leeftijden. Van jonge koppels, koppels met jonge kinderen, pubers, tot middelbare leeftijd.

Wanneer?

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017

Waar:

Locatie: “aan ut water’’ IJsselmeerdijk 17, 8221 RC Lelystad

Tevens wijzen wij u op de bijgevoegde video link met persoonlijke boodschap van ons als ‘Houd me Vast’ trainers. https://www.youtube.com/watch?v=cO1nv0Y4nV0

Met vriendelijke groet,

Wendy Beers & Jolanda van Leersum

Website: www.houdmevasttrainingen.nl

E-mail: info@houdmevasttraining.nl

Mw. Beers: 06- 10 78 37 99 Mw. van Leersum: 06- 49 53 51 47

 

Maak een afspraak of stel een vraag

15 + 5 =

Clienten vertellen

Na een huwelijk van ruim tien jaar hadden we steeds vaker destructieve ruzies met elkaar. We wilden het patroon doorbreken, maar wisten niet hoe we dit moesten doen. Uiteindelijk hebben we de hulp van Leonoor ingeschakeld. Door de zeer zinvolle sessies met Leonoor hebben we meer begrip voor elkaar gekregen. Leonoor stelt de juiste vragen en weet de vinger op de zere plekken te leggen. Door de therapie is het gelukt ruzies niet meer te laten escaleren en waarderen we elkaar steeds meer.
Natalie & Job

Clienten vertellen

Na 2 jaar had ik eigenlijk de moed al opgegeven om nog iemand te kunnen vinden die mij kon helpen met wat ik had. Wat ik had wist ik namelijk zelf ook niet. Ik had echt elke hulpverlening gehad die je kan vinden. Van de huisarts tot ziekenhuis-onderzoeken, orthomanuele arts en acupunctuur. Totdat ik bij Leonoor terecht kwam. Ik vertelde dat ik op internet wat gezocht had en ik bij HSP terecht was gekomen. Ik had geen idee wat het was. De verhalen die ik las waren raar om te lezen omdat ik mijzelf daarin herkende, wat ook wel een beetje eng voelde. Toen ik bij Leonoor kwam had ik eindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Al die tijd werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en voelde mij hierdoor hulpeloos. De behandelingen waren erg fijn. Zij luisterde naar mij en gaf mij de ruimte om mijn verhalen te kunnen vertellen. Ik merkte al na 2 behandelingen dat ik weer leuke dingen kon gaan doen en dat ik mijzelf leerde kennen op een leuke en positieve manier. Ik weet nu wie ik echt ben en waar ik mee moet leven, ik heb het geaccepteerd door de behandelingen. Nogmaals dankjewel Leonoor.
Anoniem